فروش انواع چسب گیاهی مرغوب در مسیرهای ارزشمندی قرار دارد که باید از قابلیّت های صنعتمان بهره کافی را ببریم تا رشدی خوب در اینگونه شرایط برای خودمان حاصل کنیم.
بازار چسب های ایران یکی از اولویّت های خوب کشورمان را دارند که باید از این شرایط استفاده ببریم تا به بهترین سود برسیم، بی شک فروش مستقیم چسب گیاهی در این عرصه ها شرایطی عالی را دارد که باید به سود خوبی دست پیدا کرده تا به رونق دست پیدا کنیم، بی شک فروش مستقیم در این بازارهای ارزشمند بسیار حاشیه سود خوبی را دارد.
تاریخچه انواع چسب گیاهی و صنعتی
یکی از قدیمی ترین روش های اتصال اجسام به یکدیگر استفاده از چسب بوده است و آثار گذشته نشان می دهد که حدود سه هزار سال قبل از چسب استفاده می شده است. بدون شک، خون نخستین مادهای بود که بشر از آن بهعنوان چسب استفاده میکرد که البته کیفیت خوبی نداشت و متداول نشد.
بهتدریج بشر به وجود مواد چسب دار طبیعی پی برد و استفاده از آنها را آموخت. در واقع اولین ماده چسب دار که بطور گسترده مورد استفاده قرار گرفته بود، موادنشاستهای، قندی، صمغها و شیرههای برخی از گیاهان بود. مثلا رومیان ازسقز، ماده چسبدار و صمغی که از درختان برگ سوزنی، نظیر سرو و کاج و یا درخت صنوبر ترشح میشود در صنعت کشتی سازی استفاده میکردند. بهتدریج مواد دیگری مانند موم، عسل و یا مواد ژله مانندی از ماهی، شاخ حیوانات یا شیر و تخم مرغ بکار گرفته شدند.
انسان بتدریج با پختن پوست حیوانات در آب ماده ای چسبناک – چسب مایع – به دست آورد.
با پیشرفت صنایع و استخراج و پالایش نفت، از قیر و قطران چوب و … بهعنوان چسب استفاده به عمل آمد. چسب های قدیمی حالتی شبیه به قیر داشته اند و برای مثال از آنها به صورت ساروج در ساخت برج بابل استفاده شده است تا قرن بیستم تکنولوژی چسب ها پیشرفت بسیار کمی داشته است.
با کشف لاتکس که شیره سفید رنگی از درختان آمریکای جنوبی بود صنعت چسب وارد مرحله نوینی شد.اگر چه کائوچوی طبیعی (لاتکس) از مدت ها قبل شناخته شده بود، اما چون حلال مناسبی برای آن موجود نبود، کاربردی بهعنوان ماده چسبی پیدا نکرد تا اینکه با دستیابی به روغنهای نفتی که کائوچو را در خود حل کرده، مایع چسبناکی را بوجود میآورند، کاربرد آن بهعنوان ماده چسبی متداول شد.